Tapas

Zalmeieren

8 eieren
100 gram zalm
6 eetlepels zure room
kervel
forelkuit
 
Zalmeieren

Pel de eieren en snijd ze in de lengte doormidden.
Wip de eierdooiers eruit.
Snijd de zalmsnippers fijn.
Meng de dooiers, zalmsnippers en de zure room door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Vul hiermee de eieren.

Broschieta Prosciutto

1 smal bruin dun stokbroodje
3 tenen knoflook
8 plakken Prosciutto
kervel
olie
Broschieta Prosciutto

Snij van het stokbrood 8 schuine dunnen stukken af.
Wrijf ze in met een opengesneden teentje knoflook en bestrijk ze met olie.
Rooster ze onder de grill lichtbruin.
Beleg ze met de Prosciutto.

Gegratineerde champignons

10 reuzenchampignons
2 eetlepels paneermeel
2 theelepels Italiaanse kruiden
2 eetlepels zure room
geraspte pikante kaas
Gegratineerde champignons

Snij de steeltjes uit de champignons en hak de helft van de steeltjes fijn (rest wordt niet gebruikt).
Vermeng ze met het paneermeel, de Italiaanse kruiden, de kaas, zout en peper.
Vul hiermee de champignons.
Bak ze circa 15 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.