Groentensalade met brie en honingviniagrette

150 gram peultjes
2 sjalotten
2 dl druivenpitolie
4 eetlepels azijn
3 eetlepels vloeibare honing
2 kleine rode paprika's
1/2 komkommer
24 radijsjes
6 stengels bleekselderij
400 gr brie
1 kropje eikebladsla
1 kropje friseesla
1 zakje veldsla
2 zakjes walnoten

BEREIDEN:
De peultjes blancheren.
Intussen de sjalotjes pellen en fijn snipperen.
In kom olie, azijn, citroensap en honing tot sausje roeren.
Sjalot erdoor roeren en afdekken.
Paprika's wassen, schoonmaken en in dunne reepjes snijden.
Komkommer wassen, halveren, zaadlijst verwijderen en in reepjes snijden.
Radijsjes schoonmaken en wassen.
Bleekselderij wassen, schoonmaken, harde nerven verwijderen en diagonaal in plakjes snijden.
Brie in lengte dunnen plakken snijden.
Eikeblad- en friseesla wassen in stukjes plukken en droogslaan.
Op elk bord de slasoorten rangschikken en de groeten en brie er ook tussen rangschikken.
Sausje nogmaals goed doorroeren en over de salade sprenkelen en garneren met walnoten.