Kookclub "Mag-gi?": Gerookte forel in reuze champignons

Gerookte forel in reuze champignons

9 reuze champignons
500 gram gerookte forel
3 dl crème fraîche
3 dl room
25 gram goede boter
1 bosje dille
300 gram rucola (noten-sla)
citroensap

voor de dressing:
oranje zalmforeleitjes
gehakte dille
olijfolie
aceto azijn

Snij de steeltjes van de champignons af.
Kook de champignons af met een beetje citroensap (om verkleuren te verkomen) en leg ze op een doek om te drogen.
Maak een mousse van de gerookte forel met de boter de crème fraîche en de room en wat gehakte dille.
Vul de champignons met de mousse.
Maak de dressing d.m.v. de aceto-azijn te mengen met de olijfolie op smaak brengen met peper en zout.
Voeg nu de gehakte dille en de zalmforeleitjes toe.
Maak de notensla aan met wat dressing.
Leg de sla in het midden van het bord, de gevulde champignon erop en als laatste de dille dressing er langs.