Tiramisu

6 eieren
150 gram suiker
2 mespuntjes zout
600 gram mascarpone (verse Italiaanse roomkaas)
3/4 liter koude espresso van oploskoffie
35 lange vingers
cacaopoeder om te bestrooien

BEREIDEN:
Splits de eieren in dooiers en witten.
Klop de dooiers in een grote kom met de suiker tot een licht en schuimig mengsel.
Klop de eiwitten met de zout in hoge vetvrije kom met een mixer stijf.
Giet de espresso in een schaal.
Week de helft de van de lange vingers in de espresso tot ze aan de buitenkant zacht zijn, maar van binnen nog hard.
Bekleed de bodem van een rechthoekige schaal met de lange vingers.
Schep de helft van het Mascarponemengsel over de lange vingers en strijk de bovenkant glad.
Week de resterende lange vingers eveneens in de koffie, leg ze in de vorm en dek ze af met het resterende Mascarponemengsel. Strijk de bovenkant glad.
Laat het dessert circa 2,5 uur koelen in de koeling. 
Bij de opdienen van het dessert bestrooien met wat cacaopoeder.