Roergebakken spitskool met cashewnoten

2 spitskolen
6 bosuitjes
1 limoen
150 gram cashewnoten (ongezouten)
7 eetlepels geraspte kokos
2,5 eetlepel milde kerriepoeder
9 takjes koriander
Roergebakken spitskool met cashewnoten

Spitskool schoonmaken, wassen, de stronk verwijderen en de kool in repen van ca.1 cm dik snijden.
Bosuitjes schoonmaken, wassen en in schuine ringen snijden.
Limoen wassen en halveren, helft in 4 plakjes snijden.
Cashewnoten grof hakken.
In wok cashewnoten en kokos in ca. 1 minuut al omscheppend lichtbruin roosteren.
Noten en kokos uit pan scheppen.
In wok olie verhitten.
Kool en kerrie toevoegen en al omscheppend in ca. 5 minuten knapperig roerbakken.
Laatste minuut bosui toevoegen en al omscheppend meebakken.
Noten en kokos erdoor roeren.
Op smaak brengen met zout en een paar druppels limoensap.
Van vuur af koriander boven kool fijnknippen.
Garneren met plakjes limoen.