Champignonsalade

4 bakjes kastanjechampignons (1000 gram),
8 eetlepels citroensap,
24 groene olijven zonder pit,
12 eetlepels mayonaise,
12 eetlepels slagroom,
40 sprietjes bieslook (100 gram),
60 gram verse kervel,
2 rode paprika's,
4 bakjes alfalfa (400 gram),
Champignonsalade

Champignons schoonvegen met keukenpapier en in plakjes snijden.
In pan 1 liter water, citroensap en iets zout aan de kook brengen.
Champignons circa 1 minuut koken.
In vergiet laten uitlekken en laten afkoelen.
Intussen olijven in dunne plakjes snijden.
Mayonaise en room door elkaar roeren.
Kruiden erboven fijn knippen en op smaak brengen met zout en peper.
Saus, olijven en champignons door elkaar scheppen.
Paprika wassen, schoonmaken en in flinterdunne reepjes snijden en reepjes halveren.
Alfalfa wassen en op platte schaal leggen.
Champignonsalade erover verdelen.
Garneren met paprikareepjes.