Langostinos (grote garnalen) op bladerdeeg

500 gram (diepvries) langostinos
600 gram (diepvries) bladerdeeg
12 tot 15 champignons
12 gevulde olijven
180 gram Emmentaler
milde paprikapoeder
1 ei
3 eetlepels melk
kervelblaadjes
Langostinos (grote garnalen) op bladerdeeg

Laat de langostinos en het bladerdeeg (let op voorbereiding !) ontdooien.
Snijd de bladerdeegplakjes diagonaal doormidden.

Maak de champignons schoon en snijd ze in dunne plakjes,
Rasp de kaas en meng deze met paprikapoeder.
Klop het ei met de melk en bestrijk de driehoekjes bladerdeeg ermee.
Beleg ieder driehoekje met 3 langostinos, 1 in schijfjes gesneden champignon en drie plakjes olijf.
Bestrooi de driehoekjes met een beetje geraspte kaas en schuif dit op het rooster in de op 200 graden voorverwarmde oven. Baktijd is 10 minuten.

Uit de oven halen en de kervelblaadjes er over heen strooien en meteen serveren op een bordje per persoon.