Kookclub "Mag-gi?": Gebakken bleekselderij met Roquefort

Gebakken bleekselderij met Roquefort

1 grote bleekselderij
250 gram Roquefort
150 gram zachte boter
knoflook naar smaak
peper (en geen zout)
Gebakken bleekselderij met Roquefort

Bleekselderij schoonmaken, stengels van de stronk plukken en de draden verwijderen.
Blaadjes afsnijden en lange stengels halveren.
Knoflook pellen en uitknijpen.
Kaas, boter, knoflook en peper naar smaak tot een smeuïge massa roeren en hiermee de bleekselderijstengels vullen.
Selderijblaadjes fijnhakken en over de kaas strooien.
Een stuk aluminiumfolie, glimmende kant naar beneden, klaarleggen en de stengels er naast elkaar op leggen.
Dichtvouwen en op de bakplaat leggen.
Gevulde bleekselderij 30-40 minuten in een hete oven (200 graden) bakken.
Aluminiumfolie openvouwen en direct serveren.